Nieuws

Naar aanleiding van de versoepelingen hebben wij vanaf 25 mei de deuren weer geopend. Gelukkig hebben de eerste gasten ons ook alweer kunnen vinden. Het naleven van de RIVM-richtlijnen t.a.v. veiligheid voor zowel onze gasten als onze vrijwilligers, spreekt hierbij voor zich. Wij  vragen u dan ook bij een bezoek een mondkapje te dragen uw handen te ontsmetten en de 1,5 mtr. richtlijn te respecteren.
Wij hopen u snel te kunnen ontmoeten.November 2019
Op deze dag was het geplande bezoek van wethouders van de gemeenten Sint Anthonis, Grave, Boxmeer, Cuijk en Mill & St. Hubert.
Als portefeuillehouders Sociaal Domein zijn deze wethouders natuurlijk verantwoordelijke voor de financiële middelen die de Parel van deze gemeenten jaarlijks ontvangt. 
Om die reden is deze ochtend georganiseerd. Met elkaar in gesprek gaan over de Parel en haar beleid en kijken wat beide partijen voor elkaar kunnen betekenen. 
Het is een goede zaak dat er LvC breed aandacht is voor respijtzorg bij de Parel en dat men ook bereid is zich hiervoor in te zetten. 
Na de ontvangst en een verhelderende discussie konden de wethouders nog even genieten van een kleine rondleiding door de Parel afgesloten met een bezoek aan de prachtige kloostertuin