Nieuws

Donatie van een dankbare gast!
Mevr. van den Heuvel heeft enkele fijne weken bij ons doorgebracht tot het uiteindelijk niet meer ging. Ze is voor haar laatste dagen nog verhuisd naar het Hospice en is ook daar heel liefdevol verzorgd. Tijdens de crematie werden er geen bloemen gevraagd maar een bijdrage als donatie voor Stichting de Parel van St. Anthonis. Wij zijn hier erg blij mee en bedanken de familie van den Heuvel voor deze prachtige geste!. 

Vrijwilligers gezocht.
Heb jij 4 uurtjes per week tijd om samen met onze logés gezellig de dag door te brengen? Vind je het fijn om een huiselijke sfeer te creëren waarin zij zich prettig voelen? Is koken jouw hobby en bereid je graag een lekkere maaltijd samen met een logé?  Houd je van een spelletje of maak je graag een wandeling in de omgeving? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken. Minder of meer uren, het kan allemaal. In overleg met jou worden de beschikbare uren op de dag waarop je zou willen meedraaien ingevuld. Het rooster wordt wekelijks gemaakt dus je hoeft niet te ver vooruit al toe te zeggen. Kun je een week niet dan geef je dat bij onze planner aan en wordt er rekening mee gehouden. Heb je een dienst toegezegd dan verwachten we wel dat je er ook bent op die dag. Is er onverwachts iets dringends tussen gekomen dan neem je zo snel mogelijk contact op met de planner zodat er vervanging geregeld kan worden. 
Spreekt bovenstaande je aan, neem dan contact met ons op. We regelen een kennismakingsgesprek en kunnen je dan meer vertellen.

Er is weer een inspiratiebijeenkomst voor mantelzorghelden. Ben je geinteresseerd klik dan op de link. https://mantelzorgenvrijwilligersplein.nl/themas/mantelzorger/inspiratiebijeenkomst-voor-mantelzorghelden/


Jan Bosmans verhaal.
Jan Bosman is een enthousiaste Parel bezoeker.
Hij heeft hele goede ervaring met de Parel die hij
graag met iedereen wil delen. Zijn verhaal staat
in de juni editie van "Trots Sint Anthonis" 
Klik op de onderstaande link en lees zijn verhaal.
Het verhaal begint op pagina 15 van het blad 
https://www.dorpsraadsinttunnis.nl/_files/ugd/e4aa4e_a6f423f92232430fa850f00c3094939a.pdf